Комунальне підприємство “Керуюча компанія “Північна”

Працівниками підприємства пройдено професійне навчання та сертифікація відповідно до законодавства

Шановні друзі, приємна новина!

До підготовки "менеджерів (управителів) житлового будинку (групи будинків)" в останні дні зими приєдналися й колеги нашого підприємства та партнери з м.Чернігова та області.

Майже 10 днів тривало навчання за узгодженою з Мінрегіоном навчальним планом з підготовки менеджерів (управителів) в Навчальному центрі "ЕМАУ-Академія" на базі Чернігівської філії відкритого міжнародного Університету «Україна» .

Жваві дискусї щодо практичного вирішення непростих завдань, які постають перед практиками галузі щодня, обговорення важливих змін в законодавстві останніх років та перспективи становлення та розвитку інституту професійного управителя посіли почесне місце протягом навчання, яке відбулось у м.Чернігові.

За результатами тестування, проведеного в останній день навчання, слухачі отримали Свідоцтва від закладу вищої освіти, яким підтверджується проходження фахівціям відповідної підготовки.

На офіційну частину вручення документів була запрошена Олена Лещенко, виконавчий директор Асоціації незалежних експертів "Укрексперт", член Ради ЕМАУ.

По завершенню навчальних курсів слухачі набули підстави проходження професійної атестації та можливість отримати «Кваліфікаційний сертифікат» в акредитованій Національним агентством акредитації України (НААУ) установі. Необхідність професійної атестації "менеджерів (управителів) житлових будинків (групи будинків)" передбачена Законом України "Про житлово-комунальні послуги", а порядок її здійснення - Постановою КМУ №1010 від 28 листопада 2018 року.